Min favoritfilm

THE LAST SONG
Jag är så såld på denna film så ni skulle bara veta, varje gång jag ser den börjar jag små tjuta på ett nytt ställe. Varje gång upptäcker man saker man tidigare inte sett. Och är man inte kär i Will (Liam Hemsworth), är det nått fel. Seriöst finns det någon kille på jordklotet som är i närheten av lika söt som hans karaktär i filmen tänker jag leta. Fast så är det ju en film och hans manus är ju redan bestämt så han ska verka helt perfekt. För denna kille gör inte ett fel, han är helt enkelt perfekt. Om någon är intreserad av att charma mig i sommar så kan ni ju kolla in filmen först, då kan inget gå fel. Jag menar jag får fjärillar i magen bara av att kolla på den. Haha nej jag bara skojja. Men om man inte sett denna film så är det måste! Tror jag ska kolla den nu, har ju trotts allt inte sett den på typ två dagar.

Andra tips är: ten inch hero, the nootebok (Jag sökte dig och fann mitt hjärta) och A walk to remember! ODm är underbara.

A hundred days can make me older


Kanske kan detta få igång min blogg glädje igen ? Eller iallafall ge mig lite insperation, tänker ge detta en chans iallafall! Men kan inte lova att jag håller mig till det där med dagarna, den risken är ytterst liten ;)

Dag 1 - Min favoritfilm
Dag 2 – Min favorit årstid och varför.
Dag 3 - Typ av killar jag faller för
Dag 4 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 5 – Mina vänner
Dag 6 - Jag som liten
Dag 7 – Mina drömmar
Dag 8 - Saker jag saknar
Dag 9 – Min förebild
Dag 10 – Det bästa jag vet
Dag 11 – Mina mål just nu
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Ett roligt minne


SÄFSEN

Första dagen såg ungefär ut som första bilden. Andra dagen tog jag därför på mig skidorna till en början, för att kunna låta runt lite och inte ligga i barnbacken och kräla runt. Så istället körde jag lite volter ner för den svarta backen med bara en skida. Ella gav mig lite stöd i form av pussar när jag bestämt mig för att ta mig upp till toppen med snowboarden. Till slut fick iallafall min kära morbror mig att få in det rätt snickset och på eftermiddagen, kunde jag ta mig ner utan att trilla. Även Ella lärde sig att åka och vi lyckades få upp pappa i backen en gång, tur att vi hade kameran beredd!


RSS 2.0