VECKANS SAGA

På onsdagen åkte våran klass tillsammans med våran parallelklass på en hemlig resa till växjö, igentligen visst vi redan om vart vi skulle med vi spelade med så gott vi kunde. Där hade dom hyrt en hel bowling hall och sen fick vi även mat innan vi själv fick ge oss ut på stan.

Sen kom torsdagen, den sista skoldagen! Som vanligt stod vi vid väggarna och låssades sudda för att få slippa städa på något ännu jobbigare sätt.

Blir depprimerad när jag tänker på att detta kan vara sista gången jag och Andreas fjollar oss framför kameran, det får inte bli så ! Vill bara tack dig för all hjälp alla dom här åren ! Du är bäst vännen !

Så var det även dags för musikalen, två föreställningar på dagen och en på kvällen. Läskigaste/coolast av alla tror jag att min Pontuz var, blev lite rädd första gången jag såg honom! Leendet säger clown. haha. Förövrigt gick våran töntiga klass luciatåg, såklart kunde vi inte följa strömmen och göra något normalt. GOA !

Så var den sista musikelen slut och det var dags för ut i det blå, i kyrkoalén stod bussarna och väntade medans jag och  jag och mina tjejer (troligen alla andra) peppade. Självklart undrade vi vart vi skulle! ( Bilden är hemsk men tänker inte ens bry mig minsta )

Efter lite mer än en halvtimmes hög falsksång i bussen var vi framme på oknö ( hesa och dana ). Och gissa vad, vi skulle sjunga mer till bra musik från ''dj bom bom'', som förövrigt inte var lika dålig som det låter. Passade på att pussas lite med hjärtat på dansgolvet.

Så kom dagen, dagen vi alla längt efter, eller kanske snarare fasat för. Flickorna var underbart söta och olle sjöng som en ängel.

Killarna var stiligare än någonsin! Så gjorde dom posen medans tjejerna stod brevid och log med kameran i högsta hugg!

Den finaste bilden av alla bilder på länge. Trotts att vi var den tajtaste klassen på skolan (skulle jag tro iallafall) så föll inga tårar i våran klass, som i dom andra klasserna. Tror inte någon har förstått,  när det kommer ner för mig kommer tårarna komma, ni är finast !


Efter åkte vi och åt en god bufé innan alla begav sig till elin för att spela kubb, bada och ungås. Helt underbart.

Basse var nog stiligast av alla ( sorry pontuz, du var dock sötast ) Måste nog säga att han var duktigast av alla, är stolt över dig basse !

Kommer sakna klassen som fan, vill inte att allt ska försvinna ni är bäst !

Kommentarer
Postat av: Andreas

Amanda då! om det var sista gången vi fjolla oss me kameran så blir jag ledsen :( men vi måste hitta på något med klassen nu på lovet :D

2010-06-21 @ 00:55:51
Postat av: Hilda

HAHA första bilden! HAHAHA, snygg jag är.

Kommer sakna vallhalla, klassen, allting:(

<3

2010-06-21 @ 23:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0