ÄR EN DUKTIG FLICKA IDAG

Idag är en såndär dag när jag vill göra allt på samma gång och sen efter kommer det kännas som om jag inte gjort någonting, vet ni hur jag menar ? Hade tänkt hålla mig hemma idag, och göra sånt där som jag av någon väldigt konstig anledning har börjat tycka är roligt ibland.. ni vet städa, damsuga, läsa en bok, bädda och kolla på svensson svensson. Jag hade även tänkt måla lite, men det lär jag glömma bort snart igen.  Just nu lagar jag mat iallafall, har precis satt in mina hemma gjorda klyft potatis i ungnen tsm men lite lök och sen ska jag även lägga på fetaost. Till tänkte jag steka lite haloumiost och sen även ha en avokado och béarnaiesås med, mums! Jag älskar att laga mat. Gud vad gammal jag låter, men jag gillar att ha ordning och ta eget ansvar.

Förövrigt har hjärtat sovit här så vi har haft det mysigt som vanligt. Han åkte och klippte sig i morrse så nu är lockarna borta. Kvällen i båten blev också mysig, hahah. Vi åkte iallafall ut och körde wakeboard men sen körde vi in till Toffes stuga istället, när vi åkte hem var det kolsvart ute.

Börjar bli lite mörkrädd över att bo här nu, på bara några dagar har det hänt mer än vad det gjort på tio år här i min lilla stad. Förutom att dom hittade en död man för några dagar sen så hade tydligen en gubbe försökt lura med sig en liten flicka från en lekplats och lyckats. :O ? 
LÄS HÄR !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0