skitkusin

Riktigt cool bild på fille måste jag säga, är han inte söt den lilla plutten ;) hahaa

bilden är tagen av fotografen Magnus Eriksson, http://studio-eriksson.blogspot.com/

GITARR


nyår ?
tjolen (med ettt linne) lr kläningen till nyår ? :)

DAGENS


JULAFTON

Julafton var som vanligt lika härlig, fick kläder, skor, gitarr, en klädhängare, ett spel, en morgonrock, smink och 1000 kr, och sen även lite pengar av andra andledningar.. ^^ heheh. För övrigt var det som alltid, inte min favorit mat, tomten var snäll, vi spelad julklapps-spelet och jag fick en pastabok, och iår var vi hela 26 personer.Här gör vi iordning

Fotöljen och fönsterbrädan är borta, och med det åkte allt gammalt skit ut.. istället har jag stält in en fin klädhängare med mina favorit kläder hängande i,  dock har jag bara hunit hänga upp några få plagg.. På skostället under står mina ny uggs skor ( inte äkta ) och så ligger några veckotidningar..  Jag har städat alla skåden och tagit ner alla bilder från väggar, dvs det ser väldigt enkelt ut. Mitt nya tema är rött, vitt och svart, coolt lr hur ? Jag gillar hyllan med skorna, glasögonen och nagellacken mest av allt tror jag .

Dan före dan

Har haft en riktigt härlig dag med emma och familjen i mösteråsvattenpalats. Sen har jag bara legat och halv sovit, förutom när alexander var här en liten sväng. Nu firar jag att jag fått 500 kr av farfar med godiset vi fick till pengarna och så lite cola. Tänkte fixa en ansiktsmask nu medan jag kolla på loce actually, det blir en lungn kväll. Kan behöva det efter att jag svimade i morrse.. haha. Var med mamma och tog blodprov och troligen är jag visst väldigt känslig mot sånt, sen hade jaginte ätit heller så ..
puss så länge.

heldag i pulkabacken

Jag, Hilda, Lisa, Annamalin och Kajsa har spenderat dagen i Hjortberget, pulka, rugby, fika och massa blöta kläder. Nu ligger jag ner myst i sängen för att få upp värmen igen och förut var alexander här en sväng. Förövrigt har jag inte så mycket att komma med.. Kanske kommer lite före och efter bilder från gårdagens klippning sen om ni har tur. Får se om jag orkar.. ;) puss

Början på något nytt, något underbart


DOM SÄGER ATT VI VAR FLEST OCH BÄST

9:ornas dans uppvisning. Det var perfekt, precis som vi ville ha det. 126 personer och bäst genom tiderna..LUCIA
dans dans dans

Och jag och alexander rockar!

OCH JAG ÄLSKAR MIN RICKARD <3

julmarknad

Julmarknad i fallebogård idag med familjen och älskling. Super mys med fiskedam, julpynt och brändamandlar. Men självklart så glömde jag ju kameran.. suck. Ja det här ble ju ett kul inlägg. Fan nu måste jag börja ta tag i bloggen igen. MEn så länge kan ni ju sova sött för det kommer jag göra inom 2 minuter. puss så länge.


FRISKIS

Har myst med älskling idag, tog oss en liten sväng på stan och sen hem till mig. Han åkte halv 10 sen dess har jag pluggat gärnet. Det är så jävla mycket i skolan nu , massa plugg och viktiga lektioner, och vi missar typ varanan lektion, dansträningar, lucia övningar och gymnasiebesök. Men det är bara hålla humöret uppe.

Nu somnar jag snart sittande så det är dags att sussa, sov gott. puss

JAG ÄLSKAR DIG RICKARD.<3


RSS 2.0