KUL

Nu måste jag plugga lite, sen får jag forstätta gör det till idol. Sen ska jag prata med min prins. Min blogg är väldigt rolig..... jättee... eller inte... ! Jag vill åka och shoppa, är riktigt sugen! Då skulle nog bloggen nog bli lite roligare med.

HAN ÄR ALLT !

Har världens finaste pojkvän, hur blev man såhär lycklig ?

ingen känner mig så väl som du

Ligger här och tänker på min bästa vän, jag blir nästan lite tårögd när jag tänker på att hon alltid ställt upp för mig. Hon är verkligen världens finste tjej och jag känner att jag borde berätta det för henne lite oftare än vad jag gör. Hon har funnits där så länge och jag vill verkligen att hon ska veta att jag uppskattar att hon är hon. Jag skulle faktist inte vilja ändra en ändaste minsta lilla grej med henne för då skulle hon inte längre vara min Hilda. Även om hon är en liten segis ibland, så skulle hon inte var Hilda om hon började komma i tid jämt. Vad skulle jag göra om jag inte hade dig att vara lite småsur på o mornarna, förlåt för att du får ståut hjärtat men jag tror du klara dig mer än fint. Jag är så glad att jag har dig och du ska veta att du är än av dom som ligger mig närmst om hjärtat, jag älskar dig. Tack för att du finns därför mig och jag vet att du vet att jag finns här för dig när som. Tack min bästa vän!


MALLORCA #3

En blå bild från stranden, det var mestadels blått den veckan vi var där. Ser riktigt skönt ut.
EN LUNGN LÖRDAG

Först av allt vill jag tack för kvällen igår, jag älskar er flickor. Iallafall så spenderade jag natten i mitt hjärtas famn, jag kan inte beskriva hur underbart det är att somna medan någon annan håller om en, för er som inte upplevt det, ni vänter verkligen på något underbart. Idag har vi mest segat runt i huset och så lagde jag lite mat till honom och Albin också. Jo just det han lekte en del med sin ny iphone med, jag antar att det hör till, man kan vell inte komma ifrån att nya saker alltid är roliga. Jag älskar honom så sjukt mycket, kan inte beskriva det. Men jag tror han förstår, det är det ända viktiga! Ikväll har jag bara varit hemma, ätit lite chips och sånt så nu känner jag att jag måste ut och springa imorgon. Det är så gott när man äter och så äckligt efter, varför ? Aja man får vell stå sitt kast eller vad det heter? Kanske ska sjunga lite singstar nu ( det var nog 1 år sen ). Eller så kanske jag skiter i det, var bara sugen för någon sekund. Hoppas iallafall att jag får prata lite med mitt hjärta innan jag somnar. Inatt ska jag sova gott utan några hemska matte drömar, eller siffror och bokstäver i evigheters evigheter, har inte sovit ordentligt på en vecka på grund av det. Men jag tror det ska var lungt har inget plugg att oroa mig för nu.


ÅKER TILL STAN FÖR LITE MAT

Nu åker jag uppp till Hilda och sen cyklar vi in till stan, så ska vi möta upp Annamalin och Kajsa där och så blir det en god middag på cecil. Förövrigt har jag på mig en svart och grå blommig kjol, och strumpbycor som är ljusare än mina ben.. Det är hål i dom med, sen glittrar dom, men jag kommer frysa ihjäl om jag ska cykla utan ikväll. Kommer ihåg att Annamalins mamma lagade dom en gång i tiden. Aja hålet syns inte iallafall :) Såhär ser jag ut nu iallafall, hörs.


TRÖTT SOM ETT SVIN

Igår fick jag äntligen träffa min lilla söta kusin, i två månader väntade vi och igår var det dags. En riktigt söt liten kille låg och kollade på mig med stora ögon. Det känns bra. ( Orkar inte hämta kameran och lägga upp en bild ). Jag var så trött sen på kvällen när jag skulle plugga att jag nästan började gråta, efter både yoga och orientering (då vi sprang som galningar i en timma mitt ute i skogen). Jag försökt plugga men det kändes inte som att jag lärde mig någonting, dock visade testet idag anorlunda, tur det! Idag har jag varit hos tandläkaren, inga hål så jag får säga att jag är nöjd. Sen gick jag över till Nicki på en fika innan det var dags att sjunka djupt in i matte boken. Härligt att det första man gör efter att ha varit hos handläkaren är att fikar med massa socker, det får gå för denhär gången helt enkelt. Nu ska jag prata lite med mitt hjärta, sen ska jag ta en sista kik på matten och engelska glosorna innan jag går och lägger mig tidigt. ordentlig sömn och frukost för att kunna prestera sitt bästa på matte provet imorgon sa läraren. Och vad gör man inte för att det ska gå så bra som möjligt ?


Imorgon ska dessa söta bjuda mig på middag, cecil tror jag. Dom kanske inte blir glad för bilden, jag vet inte, men jag älskar dom. Försenad födelsdags present på sisådär 5 månader är det iallafall vi ska ut på. Sen möter hjärtat mig och vi åker hem och myser !


I'll miss your arms around me

Idag har vi haft studiedag så hjärtat och jag hade en mys kväll igår och sen sova han här hos mig. Jag älskar att somna i hans armar, det är underbart, lika underbart som att vakna tätt intill honom. Idag har vi 4 månadersdag och det firade vi med att plugga, haha. Jag älskar honom så mycket, precis allt med honom. Vill inte gå och lägga mig utan honom, men jag antar att jag måste för imorgon bitti ska jag ut på klass-orientering och sen står det yoga på schemat. Skönt att slippa plugget för några timmar och röra på sig lite. På tala om det har jag blivit väldigt duktig på just det nu för tiden. Mitt lilla gull inlägg slutade med att jag tappade tråden lite men han är iallafall allt, ochdet hoppas jag att han förstår.

HÖST

Det på den översta bilden vore inte helt fel alltså, inte alls fel faktist. Skulle ge vad som helst för att få jobba lite och en sväng till kalmar efter det vore ju underbart när gjort lite nytta.. VAd säger ni tjejer ska vi ta en sväng i helgen eller något? Sen måste jag köpa en vinter jacka, jag vet precis vilken jag vill ha så väntar bara på att få veta när den kommer in. Men den hoppas jag attt mamma betalar. Det på den nedre bilden har jag redan beställt.


And history books forgot about us and the bible didn't mention usJust nu känns det lite som livet består ganska mycket av att plugga,
jag antar att det får vara värt det, tänker anstränga mig dessa tre år.
Resten av min tid går åt att träffa dom som ligger mig närmst om hjärtat
och sen träning för att hålla huvet och kroppen i trimm!

 


MALLORCA #2


MALLORCA #1

Börjar liten smått med några få kvällsfoton, finner ingen antusisam för dettta just nu, har inte gjort det på två veckor heller för den delen.

Lagom söta och förvirrade man kan vara då? Någon kväll när vi var ute och åt.

Vet inte redigt vad vi gör men detta foto är från kvällen då vi hade picknick nera på stranden hela släckten tsm.

Sen ett familjefoto från mormors födelsdag, fina.

HEMMA OCH SÅ

Kom hem från mallis i lördags och då åkte jag typ raka vägen till mitt hjärta och sen spenderader vi hela dagen, kvällen, natten och förmiddagen på söndagen med att mysa. Sen pluggade jag lite innan jag mötte upp Hilda för en promenix till konsum och sen en extra sväng bara för att babbla om det jag missat och annat skit. haha. Idag hade jag bara två lektioner, så hade sovmorgon och sen slutade jag vid lunch. Senare ska jag fixa lite plugg och förhoppningsvis lägga mig under täcket med en kopp honungste, halstabbleter och en bra film. Har nämligen ont i halsen, buhu. Men tänker kämpa för jag och hjärtat har bestämt att om vi både pallar oss till skolan imon kommer han till mig efter, kan man bli mer pepp på att bli ok då eller ? Förövrigt älskar jag honom en massa och så. Sen har jag lovat bort mallorca inlägg, ska göra det sen hade jag tänkt. Öronhängerna är därifrån och mer  bilder från shoppingen där ifrån kommer nog också snart. 

 


RSS 2.0