LETAR EFTER DOM PERFEKTA ORDEN

Har försökt komma på något bra att skriva om den underbara helgen jag och älskling haft ända sedan igår. Men inget känns riktigt tillräckligt, antingen känns det för fjäskigt eller så känns det som att ingen skulle förstå hur mycket han verkligen betyder för mig. Jag är kär, väldigt kär. Han ger mig fortfarande fjärilar i magen bara genom att le mot mig, och när han rör mig är det som att hjärnan ger sig iväg på en lite flygtur. När han pussar min kind ryser jag, av ren lycka skulle jag gissa på. Bara tänka på det ger mig gåshud. Det finns inget bättre än att ligga i hans famn, känna hans värme, höra hans hjärta slå. Samtidigt som han håller om mig pussar han mig på pannan eller viskar något i mitt öra. När han säger mitt namn kan jag känna det ända inne i hjärtat. Jag är lycklig, så jävla lycklig!


TILL HÖSTEN


Det är dethär jag ser fram imot i höst! Jackan är från monki och kostar runt 500, samma gäller skorna. Jeansen hittade jag på gina. Det är kängor, stora  mysiga halsdukar i varma men även mörka färger, mysiga mössor och vantar som jag tänker på när jag tänker höst. Såklart även skinnjackan och kanske ett par lårhöga mockastövlar ? Fast först får sommaren gärna hålla på ett bra tag till.

EN UNDERBAR HELG HOS EMMA MED MINA FINA
fin så fina

SKULLE TYP DÖDA FÖR NÅGON AV DESSA JUST NU

Hmm, jag vet att jag är kort men jag är helt förälskad, och med ett par höga klackar under kan jag bli  nästan 1.70. Men det suger ju att dom är slut precis överallt. Hoppas på ett mirakel eller något liknande.


Work it harder, make it better . Do it faster, makes us stronger


Dom två senaste kvällarna har bestått av vanliga hederliga kubbkvällar med släck och vänner, sommar som den ska vara. Har fotat lite idag med. så här är ett litet smakprov. Har lyckats få över bilderna från förra helgen nu med, fast det var ett jävla krångel och fick använda mig av både minneskort, mammas dator, usb och till sist min egen, får väl funka såhär antar jag.


promise I'll be kind

Jag vet att jag inte har varit super aktiv här direkt, det är sommar. Bilder från helgen med alla tjejerna hemma hos Emma kommer någon dag snart, hoppas jag iallafall. Har spenderat en hel del tid i stugan, på /vid havet, med kompisar och såklart med älskling. Har även börjat jobba och jag trivs som bara den. Så till dom lite mindre bra nyheterna, I fredags var jag i Pontuz stuga när jag fick extremt ont i sidan, mamma fick hämta mig och efter ett tag fick ambulansen komma, vi vet inte riktigt vad det var mer än att det lutar mot njurbäckeninflamation eller njursten och att det gjorde jävligt ont. Blev en sväng till Västervik i den gula bilen iallafall. OCH sen ett stort tack till alla somhjälpte mig, spc älskling som är finaste. Tack, jag älskar dig.

 


Te quiero
Tar en svägn för att bada med lite vänner, ser fram emot att få mysa lite med mitt hjärta imorgon !

Jag vet att du kan höra mig


LATITUD 57 ÄR ÖVER

Så var latitud helgen över, en underbar helg med mina finaste flickor och även mitt hjärta och de flesta ungdomar i stan. Hoffmaestor & Chraa var nästen en nära döden upplevelse, alla puttades och''sloggs'' och mitt i allt stopp jag och trodde att jag skulle bli ihjäl klämd eller sönder hoppad, ett tag stod jag till och med och funderade på vilket som jag helst hade velat. Annars var nog Fake och Martin Stenmark mina personliga favoriter. Iallafall så sov mitt hjärta här inatt och eftersom vi inte var hemma förens framåt fyra och vi hade ståt hela kvällen somnade vi direkt. Idag var jag i stugan med släckten och sen åkte jag och Hilda och Elin på picknick. Nu ska jag snart bege mig till Pontuz, fint ska det va ! 

Snodde bilden av ( Annamalin ), hoppas det var okej.

LATITUD 57

Så här såg min dag ut idag, och imorgon kommer dagen bli som på bilden längst ner, men innan det ska jag och Elin ge oss ut till åssvallesund för att bada och steka lite. Förövrigt var nog dagens bästa: fake, sjukt nog ! Och såklart Callle och walking in memphis. Ser fram emot att sova nu, efter en vecka med mycket jobb! Men fem dagars målning gav mig 4000 kr, underbart !


RSS 2.0